Nintendo

Nintendo eShop Weekly - 30/08/2012


Geschreven door Dj Super

Special | 30-08-2012 -

Nintendo heeft voor zijn verschillende platformen een digitale winkel ter beschikking die elke donderdag van een nieuwe update wordt voorzien. In de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop en het Wii-winkelkanaal kun je verschillende nieuwe games en klassiekers vinden. Wij zetten alvast even op een rijtje wat je deze week mag verwachten. 

Kirby's Star Stacker - Nintendo eShop (€ 3,00)

Kirby gaat de samenwerking aan met zijn vrienden Rick, Kine en Coo om vallende sterren te stapelen in Kirby's Star Stacker. De sterrenblokken vallen op willekeurige plaatsen uit de lucht en jij moet proberen om combinaties te maken zodat de sterren verdwijnen. Je zal snel moeten zijn en een goede strategie hanteren om King Dedede te slim af te zijn. Voor extra uitdagingen kun je terecht bij de Challenge Mode en Time Attack Mode.

 

 

 

 

iSpot Japan - Nintendo eShop (€ 2,00) - Nintendo DSi Shop (200 punten)

iSpot Japan neemt je mee op reis door het land van de rijzende zon. Terwijl je het klassieke ‘Zoek de verschillen'-spel speelt, krijg je uitleg over feiten en merkwaardigheden van de Japanse cultuur. Hoe meer je speelt, hoe meer je leert over dit fascinerende land. Dankzij de multiplayerstand en diverse moeilijkheidsgraden vindt elke speler een gepaste uitdaging.

 

 

 

 

Succesfully Learning English: Year 4 - Wii-Winkelkanaal (800 punten)

In Succesfully Learning English: Year 4 leer je op een speelse manier de Engelse taal. De kleine vampier Freddy staat je bij om je aan te moedigen en geeft handige tips. Alle opgaven zijn gebaseerd op het huidig leerplan voor Engels en het spel is speelbaar in het Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans en Turks.

 

 

 

 

DLC: Theatrhythm Final Fantasy - Nintendo eShop (€ 1,00 per stuk)

De volgende lading DLC voor Theatrhythm Final Fantasy komt deze week ter beschikking in de Nintendo eShop. De inhoud van het spel kan worden nagelezen in de review van Y@nnick. De bijhorende afkortingen staan voor welke versie van de reeks en het type van spelmodus uit het spel. Zo staat FMS voor Field Music Stages en BMS voor Battle Music Stages.

The Sanctuary of Zl'Tah (FF11 - FMS)
Otherworld (FF10 - BMS)
Force Your Way (FF08 - BMS)
The Decisive Battle (FF05 - BMS)

 

 

 

 

Nintendo Video Update - Nintendo 3DS

De Nintendo Video Sports Highlights staan ook deze week centraal in de nieuwe Nintendo Video Update. Met video nummer zes en zeven krijgen we opnieuw een aparte kijk op de afgelopen sportieve gebeurtenissen.

 

Conclusie


Elke donderdag wordt het aanbod van de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop en Wii-winkelkanaal uitgebreid met nieuwe games en applicaties. Om hiervan op de hoogte te blijven houd je beste deze kanalen in de gaten of je kan hier terecht op 9lives.be.

 
1 100% rep

^D@mien^ zegt op 30/08/2012 19:26   [?]

  Rating 0 16+ 16+
die ispot japan vind ik er nog leuk en informatief uitzien.misschien dat ik dat es binnenhaal.

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Nieuw camerastandpunt in FIFA 15

screenshot of the day

8.4

0

Wat zal het worden dit jaar?FIFA 15 PES 2015 Allebei Voetbal? Ik word daar zo moe van.
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website